• تاریخ انتشار : 1398/06/15 - 15:06

کارگاه آموزشی " آشنایی با مفاهیم و سنجه های اعتبار بخشی مدیریت اطلاعات سلامت " برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و سنجه های اعتبار بخشی مدیریت اطلاعات سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی " آشنایی با مفاهیم و سنجه های اعتبار بخشی مدیریت اطلاعات سلامت " توسط اداره آمار و مدارک پزشکی معاونت درمان برگزار شد.

کارگاه مذکور با حضور بیش از 90 نفر از کارشناسان آمار و مدارک پزشکی بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی در روز چهارشنبه 13 شهریورماه در محل سالن اجتماعات مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش تشکیل شد.

کارگاه مذکور پیرو ابلاغ استاندارد های دوره چهارم اعتبار بخشی ملی ایران در راستای تحقق آرمان های اعتبار بخشی با محوریت مدیریت اطلاعات سلامت برگزار شد.

خانم عادلی کارشناس آمار و مدارک پزشکی در ابتدای جلسه پیرامون سنجه های جدید و روش های مستند سازی و گام های اجرایی و نیز بخشنامه ها و دستورالعمل های ابلاغی مربوط به هر سنجه مطالبی را بیان کرد.

سپس خانم اشرفی کارشناس آمار و مدارک پزشکی در خصوص اهمیت سامانه آمار و اطلاعات بیمارستانی (آواب) و نحوه ثبت نام در پلت فرم جدید و نحوه تکمیل فرم ها و چگونگی فرمت داده ها با توجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توضیحاتی را ارائه کرد.

در پایان به سوالات حاضرین توسط مدرسان پاسخ داده شد.