×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/09/11 - 14:18
  • بازدید : 1235
  • تعداد بازدیدکننده : 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

انتشار مقاله معاونت درمان دانشگاه در مجله Social Determinants of Health

مدیریت اقتصاد درمان و آمار معاونت درمان دانشگاه مقاله یی با عنوان" مقایسه ارزشهای اجتماعی مورد توجه در اولویت گذاری سلامت: تجربه هفت کشور" را در مجله Social Determinants of Health دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر کرد

انتشار مقاله معاونت درمان دانشگاه  در مجله Social Determinants of Health

روابط عمومی معاونت درمان: مدیریت اقتصاد درمان و آمار معاونت درمان دانشگاه مقاله یی با عنوان" مقایسه ارزش های اجتماعی مورد توجه در اولویت گذاری سلامت: تجربه هفت کشور" را در مجله Social Determinants of Health   دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر کرد.

 

دکتر فریبا ملاجعفری مدیر اقتصاد درمان و آمار و یکی از نویسندگان مقاله، گفت: معاونت درمان بعنوان حوزه ستادی می بایست زمینه رشد و ارتقاء سطح سلامت و خدمت رسانی به بیماران در مراکز درمانی را فراهم کند. و انجام مطالعات علمی در زمینه های مختلف درمانی یکی از اقدامات مثبت این معاونت در بهبود فرایند تصمیم گیری های کلان حوزه درمان است.

 

وی خاطرنشان کرد: این مطالعه به مقایسه "چارچوب ارزشهای اجتماعی در اولویت گذاری سلامت" از دیدگاه کلارک و ویل در کشورهای مورد مطالعه پرداخته است.

 

 مدیر اقتصاد درمان افزود: بر اساس این چارچوب نظام سلامت باید حداقل به هشت ارزش اجتماعی شامل شفافیت، مشارکت اجتماعی، پاسخگویی، برابری، آزادی، انسجام اجتماعی، هزینه-اثربخشی و اثربخشی بالینی در تصمیمات مربوط به تخصیص منابع توجه کند.

 

وی با اشاره به انجام مقایسه ارزش های اجتماعی در اولویت گذاری سلامت در هفت کشور انگلیس، آلمان، کره، استرالیا، ایران، تایلند و چین، گفت:  هرچند ارزش های شفافیت، مشارکت اجتماعی و پاسخگویی جزو اساسی ترین ارزش ها می باشند، اما در نظام سلامت کشور ما توجه چندانی به آنها نمی شود.

 

سپس یادآور شد: هر چند شفافیت، مشارکت اجتماعی و پاسخگویی ضعیف است، اما خوشبختانه شواهد مطالعه بیانگر سطح بالای انسجام اجتماعی، برابری نسبی در دسترسی به خدمات و آزادی متوسط در انتخاب خدمات سلامت و مراکز درمانی است.

 

دکتر ملاجعفری با اشاره به اینکه مراکز درمانی بعنوان بنگاه اقتصادی نیز محسوب می شوند، افزود: از آنجا که مدیریت و تخصیص صحیح منابع محدود در نظام سلامت و معرفی شیوه های صحیح بکارگیری منابع یکی از اصول مدیریت است، می طلبد تا معاونت درمان با همراهی مراکز درمانی بویژه بیمارستان های دولتی و دانشگاهی، آنها را در بهبود سطح خدمات یاری دهد.   

 

وی در خاتمه گفت: اگر چه تعیین دقیق چگونگی تاثیر گذاری ارزش های اجتماعی بر اولویت گذاری سلامت دشوار می باشد اما داشتن تصویری از انواع ارزش ها و آگاهی نسبت به اهمیت آنها در اتخاذ تصمیمات عادلانه برای تخصیص منابع می تواند کمک کننده باشد.

 

گفتنی است مقاله مذکور توسط دکتر سیدهادی میرهاشمی و خانم ها دکتر ملاجعفری و دکتر مصطفوی از حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نوشته شده است. و علاقه مندان به مطالعه اصل مقاله میتوانند به آدرس ذیل مراجعه کنند.

http://journals.sbmu.ac.ir/sdh/article/view/22568

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • گروه خبری : 70961
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست