×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/05/07 - 06:44
  • بازدید : 521
  • تعداد بازدیدکننده : 471
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون فنی معاونت درمان دانشگاه :

جدیت دانشگاه در بهره برداری کامل از بیمارستان غدیر

سالی یک بیمارستان به ظرفیت دانشگاه افزوده شده، همچنین افتتاح بیمارستان الغدیر در شهرستان بومهن و کلان بیمارستان 821 تختخوابی غدیر در کمتر از یک سال، شاهدان بارز تلاش حوزه درمان در مسیر توسعه ارائه خدمات درمانی و دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت است

جدیت دانشگاه در بهره برداری کامل از بیمارستان غدیر

معاون فنی معاونت درمان دانشگاه با اشاره به افتتاح کلان بیمارستان غدیر در عید غدیر سال جاری، بر تداوم تلاش‌های جدی دانشگاه در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان عزیز تاکید کرد.

 

دکتر سید محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه درمان در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهره برداری از یک بیمارستان را نقطه آغاز فعالیت‌ها و برنامه ریزی‌های جدی مدیریتی با هدف ارائه خدمات مطلوب به بیماران دانست.

 

وی اظهار داشت: قبل از بهره برداری از بیمارستان غدیر، اقدامات لازم برای ساخت بیمارستان، تامین تجهیزات، تامین نیروی انسانی، تامین منابع مالی، تامین زیرساخت‌های شهری و عمرانی توسط زیرمجموعه‌های مرتبط دانشگاهی و غیردانشگاهی انجام شد، اما تدوین فرایند ارائه خدمات درمانی، توزیع مناسب خدمات در بیمارستان‌های همجوار و زمانبندی فعال شدن و توسعه خدمات در بیمارستان‌های تازه تاسیس یک موضوع زمان بر و علمی است، که نیازمند پیگیری‌های مداوم و جدی است.

 

دکتر فضل هاشمی با اشاره به برنامه ریزی برای حضور مدیران معاونت درمان و پیگیری مسائل موجود با توجه به حوزه‌های تخصصی، افتتاح بیمارستان را نقطه آغاز فعالیت‌های ستادی حوزه درمان در ارائه خدمات درمانی دانست.

 

سالی یک بیمارستان به ظرفیت دانشگاه افزوده شد

 

وی اظهار داشت: با بهره برداری از بیمارستان شهدای پاکدشت شهرستان پاکدشت در سال ۹۵، بیمارستان شهدای گمنام بعنوان اولین بیمارستان دولتی بعد از انقلاب در سال ۱۳۹۶، بیمارستان برکت شهید ستاری شهرستان قرچک در سال ۱۳۹۷، بیمارستان حضرت فاطمه شهرستان دماوند در سال ۱۴۰۰، بیمارستان الغدیر شهرستان بومهن در سال ۱۴۰۱ و بیمارستان غدیر در سال ۱۴۰۲، چیزی بالغ بر ۱۳۱۵ تخت بیمارستان دولتی به ظرفیت خدمات درمانی دانشگاهی افزوده شد.

 

معاون فنی معاونت درمان دانشگاه یادآور شد: میتوان گفت سالی یک بیمارستان به ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزوده شده، همچنین افتتاح بیمارستان الغدیر در شهرستان بومهن و کلان بیمارستان ۸۲۱ تختخوابی غدیر در کمتر از یک سال، شاهدان بارز تلاش حوزه درمان در مسیر توسعه ارائه خدمات درمانی و دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت است.

 

دکتر فضل هاشمی، با اشاره به گستردگی جغرافیایی دانشگاه بعنوان بزرگترین و پرجمعیت‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: صدور پروانه، نظارت و رسیدگی به امور ستادی ۵۴۳ درمانگاه عمومی و تخصصی، ۸۶۴ مرکز درمان سوء مصرف مواد، ۴۱۸ مرکز پرتوپزشکی، ۹۶۸ موسسه پیراپزشکی، ۴۷ مرکز جراحی محدود، ۴۲۸ آزمایشگاه تشخیص طبی، ۸۴ مرکز ارائه دهنده خدمات تخصصی به بیماران خاص و بیش از ۸۰۰۰ مطب، در کنار بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی گستره فعالیت کاری این معاونت است.

 

حضور مدیران معاونت درمان تا بهره برداری کامل

 

وی با بیان اینکه افتتاح کلان بیمارستان ۸۲۱ تختخوابی غدیر یک پروژه بزرگ و ملی است، یادآور شد: مدیران معاونت درمان بصورت برنامه ریزی شده در ساعات مختلف شبانه روز با حضور در بیمارستان، با رئیس و مدیران بیمارستانی در انتقال اصولی و استاندارد بخش‌ها از ساختمان قدیم همراهی دارند.

 

معاون فنی حوزه درمان، افتتاح بیمارستان را نقطه آغاز فعالیت‌های ستادی حوزه درمان عنوان کرد و بر تلاش همه جانبه تا رسیدن به نتیجه مطلوب بعنوان یک وظیفه اصلی تاکید کرد.  

 

  افتتاح بیمارستان نتیجه کار تیمی است

 

دکتر فضل هاشمی افتتاح بیمارستان را نتیجه کار تیمی و عزم جدی رئیس دانشگاه و معاونت‌های مختلف دانشگاهی دانست و اظهار داشت: توسعه خدمات درمانی یقینا حجم کاری معاونت درمان را افزایش می‌دهد، اما بدون حمایت‌های درون و بیرون سازمانی افتتاح بیمارستان بعنوان بزرگترین نهاد خدمت رسانی درمانی غیرممکن است.

 

وی، در خاتمه ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی معاون درمان و همکاران حوزه درمان، از حمایت‌های بی‌دریغ رئیس، هیات رئیسه و مسئولین کشوری و شهری در حمایت‌های شان در تحقق اهداف حوزه سلامت بویژه اهداف کلان حوزه درمان تشکر و قدردانی کرد.

  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • گروه خبری : 129671
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست