×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/06/03 - 12:55
  • بازدید : 93
  • تعداد بازدیدکننده : 88
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر پرستاری دانشگاه در حاشیه دهمین کمیته مرگ کودکان 59-1 ماهه :

شاخص مرگ و میر کودکان دانشگاه پایین تر از میانگین شاخص های کشوری

مدیر پرستاری دانشگاه در حاشیه دهمین کمیته مرگ و میر کودکان 1-59 ماهه، از کاهش شاخص میانگین مرگ و میر کودکان زیر 5 سال دانشگاه نسبت به شاخص های کشوری خبر داد

شاخص میانگین مرگ و میر کودکان دانشگاه پایین تر از شاخص های کشوری

مدیر پرستاری دانشگاه در حاشیه دهمین کمیته مرگ و میر کودکان 1-59 ماهه، از کاهش شاخص میانگین مرگ و میر کودکان زیر 5 سال دانشگاه نسبت به شاخص های کشوری خبر داد.

 

فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: یکی از شاخص های مهم توسعه و سلامت در کشورها، میزان مرگ و میر کودکان زیر 5 سال است. و دانشگاه توانسته در سال 1400 به شاخص 4.88 در هزار تولد زنده برسد.

 

وی افزود: علی­رغم پذیرش و بستری اطفال از سایر شهرستان­ها و استان­ها در مراکز و بیمارستان­­ های ریفرال ( ارجاع دهنده ) اطفال تحت­ پوشش دانشگاه، براساس سامانه نظام مراقبت 1 تا 59 ماهه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی این شاخص در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1400 به 4.88 در هزار تولد زنده رسیده­، که از میانگین کشوری (5.7 ) پایین­تراست.

 

مدیر پرستاری دانشگاه، برگزاری کلاس­های آنلاین اورژانس­ های اطفال ویژه پزشکان عمومی و پرستاران شاغل در بخش­ های اطفال، برگزاری کنفرانس کووید 19 در اطفال با حضور استادان برجسته بیمارستان کودکان مفید، برگزاری کارگاه ­های احیای پیشرفته اطفال، بازدید از برنامه نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه در مراکز تابعه دانشگاه در سال 1399 و 1400 را از جمله اقدامات انجام شده در راستای کاهش مرگ های قابل پیشگیری اطفال زیر 5 سال برشمرد.

 

وی برگزاری منظم کمیته­­ های مرگ و میر اطفال را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و اظهار داشت: بررسی دقیق مرگ و میر کودکان و شناسایی علل بروز این موارد به منظور طراحی مداخلات و جلوگیری از مرگ های مشابه در کمیته مرگ و میر اطفال، دلیل اهمیت این کمیته در کاهش شاخص مذکور عنوان کرد.

 

در کمیته مرگ کودکان مذکور، سه مورد مرگ کودکان رخ داده در ماه های اخیر مطرح و حاضران به بحث و بررسی پیرامون علل مرگ و راهکارهای ارتقاء فرایند­های ارائه خدمات و پیشگیری از موارد مرگ مشابه کودکان در مراکز تابعه پرداختند.

 

در خاتمه کمیته بر لزوم بررسی و معاینه دقیق بیمار و ثبت دقیق و کامل مستندات پرونده، مدیریت به موقع در پذیرش، درمان و ترخیص بیماران با توجه ازدحام و شلوغی بخش­ ها (به ویژه بخش اورژانس)، ضرورت ثبت صحیح و کامل اقدامات انجام شده برای بیمار توسط پزشکان و پرستاران در مزاکز درمانی تاکید شد.

 

همچنین تاکید بر تجویز منطقی داروها، سرم­ ها و فرآورده ­های خونی، ضرورت حضور پرستار با تجربه (سابقه کاری بالای 5 سال) در واحد تریاژ مراکز و ضرورت برگزاری کلاس تریاژ جهت کلیه کادر پزشکی، پرستاری، کارآموزان و کارورزان رشته ­های پرستاری و پزشکی شاغل در اورژانس­ های اطفال از دیگر مصوبات اجرایی کمیته مذکور بود.

 

گفتنی است دهمین کمیته مرگ کودکان 59-1 ماهه در روز سه شنبه  یک شهریور ماه با حضور دکتر محمدباقر رضایی مشاور معاون درمان، استادان مدعو از مراکز درمانی دانشگاهی تحت پوشش، مدیران وکارشناسان معاونت درمان دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • گروه خبری : 120032
کلمات کلیدی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست