×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/03/31 - 12:18
  • بازدید : 84
  • تعداد بازدید : 82
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با اجرای برنامه کشوری آموزش احیای پیشرفته اطفال :

آغاز برنامه تربیت مدرس دانشگاهی احیای پیشرفته اطفال به همت مدیریت پرستاری دانشگاه

برنامه کشوری آموزش احیای پیشرفته اطفال با آغاز تربیت مدرس ویژه مراکز درمانی دانشگاهی به همت مدیریت پرستاری دانشگاه و همکاری استادان بیمارستان کودکان مفید از خردادماه سال جاری آغاز شد

آغاز برنامه تربیت مدرس دانشگاهی احیای پیشرفته اطفال به همت مدیریت پرستاری دانشگاه

برنامه کشوری آموزش احیای پیشرفته اطفال با آغاز تربیت مدرس ویژه مراکز درمانی دانشگاهی به همت مدیریت پرستاری دانشگاه و همکاری استادان بیمارستان کودکان مفید از خردادماه سال جاری آغاز شد.

 

دکتر محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه معاونت درمان در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به آمارهای رسمی اعلام شده درخصوص برنامه نظام مراقبت مرگ کودکان 59-1، اظهار داشت: حدود 64 درصد مرگ و میر این گروه سنی در داخل بیمارستان، 22 درصد در خارج از بیمارستان و 4 درصد در حین انتقال بوده است. آشنایی با احیای قلبی ریوی صحیح و به موقع، از گام های اساسی در کاهش این آمارها است.

 

وی با اشاره به نسبت مرگ و میر اطفال زیر 5 سال ((U5MRبعنوان یکی از مهترین شاخص­های توسعه پایدار کشورها خاطرنشان کرد: یکی از استراتژی های موثر در کاهش مرگ و میر کودکان، توانمندسازی استادان و کارکنان در زمینه احیای کودکان با برگزاری کارگاه های احیای کودکان است.

 

معاون فنی حوزه درمان دانشگاه اظهار داشت: با ابلاغ این برنامه، هسته آموزش احیای پیشرفته اطفال دانشگاه تشکیل و برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه­های مذکور با هدف انسجام، هماهنگی و یکپارچگی در این موضوع، براساس آخرین دستورالعمل­ احیای انجمن قلب آمریکا (AHA) انجام شد.

 

وی از متخصصین و دستیاران رشته های کودکان، طب اورژانس، بیهوشی، پزشکان عمومی، پرستاران، ماما، کارشناسان بیهوشی و اتاق عمل، بعنوان مهمترین گروه های هدف آموزش در این برنامه نام برد.

 

معاون فنی حوزه درمان در خاتمه گفت: حدود 70 بیمارستان دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد؛ در شروع برنامه نیز می بایست 198 نفر از پزشکان بعنوان مدرس دانشگاهی احیای پیشرفته اطفال آموزش ببینند.

 

گفتنی است اولین دوره كارگاه­هاي تربیت مدرس دانشگاهی احیای پیشرفته اطفال در تاریخ ­های 23، 24 و 25 خرداد ماه با حضور پزشکان منتخب از مراکز و بیمارستان­های دانشگاهی و همکاری استادان کشوری احیای اطفال در مرکز مهارت­ های بالینی بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.

 

شایان ذکر است این کارگاه­ ها بصورت ماهانه و طی مدت سه روز تا پایان سال 1401 برگزار می شود. و در پایان دوره پس از کسب امتیاز آزمون­ های تئوری و عملی، به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 117886
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست