×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/02/08 - 12:19
  • بازدید : 2389
  • تعداد بازدید : 119
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

مراسم بزرگداشت هفته سلامت با حضور رییس دانشگاه برگزار شد/ تقدیر از فعالان عرصه سلامت دانشگاه

مراسم بزرگداشت هفته سلامت و تقدیر از 22 نفر از فعالان عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد.

 تقدیر از فعالان عرصه سلامت دانشگاه

مراسم بزرگداشت هفته سلامت و تقدیر از 22 نفر از فعالان عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه، دکتر عرشی معاون امور بهداشتی، دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو و جمعی از مسوولان و کارکنان برگزار  شد، از فعالان عرصه های بهداشت، درمان و غذا و داروی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

 

در ابتدای این مراسم معاونان درمان،غذا و دارو و امور بهداشتی دانشگاه به ارایه گزارشی از عملکرد یکساله معاونت خود برای افزایش سطح سلامت جامعه پرداختند.

 

دکتر رحمانی معاون درمان: نظارت بر بیمارستانها را گسترش می دهیم

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به این که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درمان نیمی از جمعیت شهر تهران حدود 5میلیون و300 هزار نفر را تحت پوشش دارد اظهار داشت: این دانشگاه 7000 مطب، 307 درمانگاه عمومي وتخصصي، 39 مركز جراحي محدود، 800 مركز سوء مصرف مواد، 1718 موسسه (شامل فيزيوتراپي، كاردرماني، بينايي سنجي، دفتر كار مامائي و غيره) و  همچنین 67 بیمارستان؛ 16 بیمارستان دانشگاهي و 51مركز خصوصي، خيريه و وابسته به ساير نهادها و ارگانها و بالغ بر  9465 تخت بيمارستاني را تحت پوشش خود قرار دارد.

 

معاون درمان دانشگاه در ادامه به تبیین اهم اقدامات و برنامه های سال جاری این معاونت پرداخت که برخی از برنامه های اداره های مختلف این معاونت در سال 95 عبارتند از: همکاری در پروژه تهیه نقشه راه درمان ایران 1404 برای دانشگاه، انجام برنامه ریزی استراتژیک و عملیات اختصاصی معاونت درمان در حوزه اقتصاد درمان - نرم افزاری کردن امور نظارت و راه اندازی سیستم خوداظهاری مراکز تحت پوشش  در حوزه نظارت بر درمان - طرح حمایت از زوجین نابارور، اجرای برنامه ترویج زایمان در حوزه مامایی – راه اندازی سامانه شیفت در بیمارستانها ، ارتقای دستورالعمل های مربوط به کنترل عفونت در حوزه پرستاری – پیگیری راه اندازی 8 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی در حوزه مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی .

 

وی همچنین به بیان برنامه های این معاونت در حوزه های صدور پروانه ها،توزیع نیروهای تخصصی، اعتباربخشی، مددکاری اجتماعی، حراست، اداری و مالی، پرتوهای پزشکی، آزمایشگاهها و بیماریهای خاص  در سال 95 پرداخت.

 

معاون غذا و دارو: تلاش برای کاهش داروهای پرمصرف بیمارستانی

در بخش دیگری از مراسم دکتر سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه به تبیین عملکرد و اقدامات سال گذشته و برنامه های سال جاری این معاونت پرداخت.

به گفته وی راه اندازي مركز تحقيقات سلامت غذا، راه اندازي روش آناليز بيش از 80 سم آفات نباتي موجود در مواد غذايي در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي معاونت، آناليز ABCو تدوين 12 پروتكل و دستورالعمل ويژه داروهاي پرمصرف بيمارستاني و ارسال به سازمان غذا و دارو، تشکیل کمیته خرید متمرکز دارو و تجهیزات و ملزومات مصرفي دانشگاه، تجهيز مراكز بيمارستاني دانشگاه به دستگاههاي پزشكي، تشخيص طبي و آزمايشگاهي در راستاي طرح تحول نظام سلامت،انجام برنامه كنترل و پايش محصولات كم نمك، كم شكر و كم چربي در راستاي ارتقای سيستم پايش مواد غذايي(PMS)، گسترش نظارت بر فعاليت هاي آزمايشگاه هاي همكار، مجاز و تولیدی و سطح بندی آنها، هماهنگ سازي و هم افزايي فعاليتهاي دانشگاههاي عضو قطب 2 مركزي كشور از اهم دستاوردهای معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال 94 بود.

دکتر سلام زاده در ادامه برنامه های معاونت غذا و دارو برای سال 1395 را در زمینه های ارتقای زیرساخت های معاونت، ارائه آموزش های فنی/تخصصی همراه با ارتقای سطح فرهنگ عمومی، پایش و نظارت مستمر بر حوزه های تحت پوشش، ارتقا و استانداردسازی خدمات تشریح کرد.

 

معاون بهداشتی: 146 پایگاه بهداشتی در 25سال؛150پایگاه در یکسال

دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه در این مراسم با اشاره به پوشش 52 درصدی جمعیت شهر تهران توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: معاونت امور بهداشتی دانشگاه یکی از بزرگترین حوزه های بهداشت کشور است که جمعیتی معادل 5215453 نفر را تحت پوشش دارد.

وی اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت، گسترش کمی مراکز و پایگاهها و بازسازی اساسی مراکز بهداشتی درمانی را از مهمترین فعالیتهای این معاونت در سال 94 بیان کرد و افزود: در 25 سال گذشته 146 پایگاه بهداشتی در این دانشگاه راه اندازی شده بود درحالی که با اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت 150 پایگاه در طی امسال راه اندازی شد که واقعا قابل مقایسه با نیست.

معاون امور بهداشتی دانشگاه از مهمترین دستاوردهای این معاونت در سال گذشته به انتخاب معاونت بهداشتی به عنوان دبیر اجرای برنامه ایمنی آب استان تهران(Water Safety Plan) و انتخاب آزمایشگاه آب معاونت بهداشتی به عنوان آزمایشگاه مرجع منطقه ای اشاره کرد.

دکتر عرشی در خاتمه سخنان خود تکمیل شبکه و طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت، مکانیزه کردن برنامه های مراکز بهداشتی درمانی و پایگاهها، افزایش کیفیت برنامه های کمی اجرا شده سال 1394 و بازسازی و تعمیرات اساسی 51 واحد بهداشتی را از جمله برنامه های اصلی این معاونت در سال 95 برشمرد.

در پایان مراسم دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز ضمن تقدیر از تلاشهای بی دریغ معاونان مربوطه و کلیه کارکنان دانشگاه در حوزه  سلامت بر ادامه تلاشها برای ارتقای سطح سلامت جامعه و پیاده سازی اهداف بلند طرح تحول در نظام سلامت تاکید کرد و از همه دست اندرکاران درمان، بهداشت و غذا و داروی دانشگاه خواست که در سال پیش رو نیز مانند گذشته بر افتخارات و دستاوردهای دانشگاه در راستای خدمت به مردم بیافزایند.

گفتنی است در این مراسم از 22 تن از فعالان عرصه سلامت دانشگاه در حوزه  های بهداشت، درمان و غذا و دارو تقدیر به عمل آمد که اسامی آنان به شرح زیر است.

فعالان عرصه سلامت معاونت درمان : دکتر امیر هاشمی، مهدی صلح میرزایی، حسین صادق زاده، عالیه عین علی افجه ، شکوه کبیریان و محمدرضا تندری .

فعالان عرصه سلامت معاونت امور بهداشتی: مهناز هاشم زاده، رضا عباسقلی، دکتر جلال الدین ناصری نیا، معصومه کبیری، دکتر عزیز رسولی، فهیمه نوشنائی، پری سنجرانی، فاطمه کاظمی، شهربانو محمودی، معصومه آشوری، فرزانه پارسی و صغری کتی.

فعالان عرصه سلامت معاونت غذا و دارو: دکتر فروغ اقتصادی، رویا جدی فر، مهندس محسن پهلوان و مهندس میثم جلیلوند.

 

فعالان عرصه سلامت معاونت امور بهداشتی: مهناز هاشم زاده، رضا عباسقلی، دکتر جلال الدین ناصری نیا، معصومه کبیری، دکتر عزیز رسولی، فهیمه نوشنائی، پری سنجرانی، فاطمه کاظمی، شهربانو محمودی، معصومه آشوری، فرزانه پارسی و صغری کتی.

فعالان عرصه سلامت معاونت درمان : دکتر امیر هاشمی، مهدی صلح میرزایی، حسین صادق زاده، عالیه عین علی افجه ، شکوه کبیریان و محمدرضا تندری .

فعالان عرصه سلامت معاونت غذا و دارو: دکتر فروغ اقتصادی، رویا جدی فر، مهندس محسن پهلوان و مهندس میثم جلیلوند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 31138
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست