ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری

در آستانه شروع اقدامات برگزاری ششمین دوره انتخابات هیات مدیره شهرستان ها و شورای عالی سازمان نظام پرستاری و با توجه به انتخاب آقای دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان رییس ستاد اجرایی انتخابات استان تهران، مستندات مورد نیاز جهت استفاده ستادهای اجرایی شهرستان ها در این صفحه بارگذاری شد.

همچنین شروع برگزاری ثبت نام داوطلبان هیات مدیره نظام پرستاری از تاریخ 10/05/1402 تا 19/05/1402 (به مدت 10 روز) برگزار می شود.

کادر پرستاری علاقه مند به عضویت می توانند در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت 6 الی 16 و روزهای پنج شنبه و تعطیل از ساعت 8 الی 16 با در دست داشتن مدارک درخواستی به آدرس زیر مراجعه نمایند.

شایان ذکر است مجری ششمین انتخابات، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. همچنین ثبت نام در روزهای تعطیل نیز انجام می شود.

گفتنی است جهت اطلاع رسانی گسترده به کادر پرستاری استان تهران، آگهی عضویت در روزنامه های کثیرالانتشار جمهوری اسلامی و اطلاعات روز دوشنبه 9 مردادماه 1402 چاپ و منتشر شده است.

آدرس : تقاطع خیابان حافظ وجمهوری، ساختمان سابق وزارت بهداشت، طبقه ششم

تلفکس تماس دبیرخانه هیات اجرایی استان تهران : 021-66701842