رئیس دانشگاه در دیدار با روسای بیمارستان های تابعه:
باید جنبش بهره وری در بیمارستانهای دانشگاه شکل گیرد
دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در نشستی با روسای بیمارستانهای تابعه دانشگاه دیدار و گفت و گو کرد
دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در نشستی با روسای بیمارستان های تابعه دانشگاه دیدار و گفت و گو کرد.
معاونت درمان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این نشست که دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه، دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر زالی از تلاش های روسای مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه که در پاندمی کرونا و سخت ترین شرایط ایثارگرانه به ارایه خدمات ارزنده پرداختند، تقدیر کرد.
رییس دانشگاه با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در کشور و تهران گفت: این شرایط کماکان شکننده است و با توجه به افزایش آمار در اروپا و سویه های جدید ویروس همواره باید برای مقابله با امواج بعدی بیماری آماده باشیم ضمن این که از این فرصت برای رسیدگی و فعالیت در بخشهای غیر کرونایی نیز باید بهره ببریم.
دکتر زالی اداره بیمارستان ها را وابسته به درآمد اختصاصی دانست و با توجه به کاهش درآمدهای اختصاصی بیمارستانها در دوران کرونا، از زحمات روسای بیمارستان های دانشگاه تقدیر کرد.
وی با اشاره به اهمیت موارد بودجه ای خاطرنشان شد: بهره وری دقیقا در چنین شرایطی تجلی پیدا می کند. باید مجددا شاهد شکل گیری جنبشی در حوزه بهره وری در بیمارستانهای دانشگاه باشیم.
به گفته دکتر زالی جشنواره بهره وری امسال که معیارها و شاخص های آن به زودی اعلام می شود نیز باید با تاکید بر این جنبش بهره وری در بیمارستان های دانشگاه شکل گیرد و روسای بیمارستان ها در فرصتی که اعلام می شود می توانند برنامه های خود را برای افزایش بهره وری بیمارستان مربوطه ارایه دهند تا یک نقشه ای از ارتقای بهره وری در هر بیمارستان داشته باشیم.
رییس دانشگاه جلب مشارکت خیرین را یکی از راهکارهای مهم در این راستا عنوان کرد و از روسای بیمارستانها خواست ضمن ارتباط مناسب با خیرین از ظرفیت آنان در راستای رفع مشکلات حوزه سلامت و ارایه خدمات مطلوبتر به مردم گام بردارند.
توجه به دغدغه ها و چالش های دستیاران، بازید و نظارت بر پاویون ها، افزایش حقوق دستیاران، تاکید وزیر بهداشت بر رفع دغدغه های معیشتی و حرفه ای دستیاران از دیگر موارد مطرح شده توسط دکتر زالی در این نشست بود.
دکتر زالی با اشاره به اقدامات ارزنده ای که در مراکز تابعه و بیمارستانهای دانشگاه انجام شده است از حاضران خواست که تمامی پروژه های قابل افتتاح خرد و کلان خود را اعلام کنند.
رییس دانشگاه در ادامه بر لزوم انعکاس رسانه ای اقدامات و دستاوردهای مراکز پزشکی و بیمارستان ها تاکید کرد و از روسای بیمارستان ها خواست که روابط عمومی خود را فعالتر سازند تا اقدامات و دستاوردهای ارزنده مراکز به خوبی در سطح رسانه ای و دانشگاه منعکس شود.
وی با اشاره به آغاز اعتباربخشی بیمارستان ها خاطرنشان کرد: که اعتباربخشی امسال نیز در شرف انجام است و باید با رعایت معیارها و شاخصها به خوبی انجام شود تا شاهد حفظ و ارتقای جایگاه بیمارستانها باشیم.
آماده سازی زیرساختهای لازم برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک در دانشگاه، ارایه مستندات برای راه اندازی بخش های جدید و ثبت پروانه ها، برگزاری مراسم باشکوه روز پرستار و تقدیر از رشادت های پرستاران بیمارستانهای تابعه دانشگاه، نظارت روسای بیمارستانها در تمامی امور و فرایندهای اجرایی از دیگر تاکیدات رییس دانشگاه در این نشست بود.
دکتر زالی در بخشی از سخنان خود با اشاره به بازدید شبانه و سرزده از یکی از بیمارستان ها یادآور شد که شاهد حضور تعداد بسیاری از اساتید و متخصصان این مرکز در کنار رزیدنتها و انترنها در اورژانس و ICUدر این مرکز بوده است و تلاشهای آنان را ستودنی برشمرد.
وی در خاتمه سخنان خود از برگزاری جلسات هیئت رییسه در مراکز پزشکی و بیمارستان ها خبر داد تا از نزدیک چالشهای مراکز مورد بررسی قرار گیرد.
دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست ضمن تقدیر از زحمات روسای بیمارستان ها در پاندمی کرونا به شروع ارزیابی اعتباربخشی ادواری بیمارستانها از ششم آذرماه اشاره کرد که تا اسفندماه ادامه خواهد داشت.
وی ساماندهی اورژانسها را یکی از اولویت های معاونت درمان برشمرد و از روسای مراکز خواست توجه ویژه ای نسبت به این موضوع داشته باشند.
وی همچنین نسخه نویسی الکترونیک را موضوع جدی برشمرد که تا آخر آذرماه برای عملیاتی کردن آن فرصت است.
رصد سامانه های مختلف و رفع نفایص موجود و راه اندازی واحدهای جدید با هماهنگی معاونت درمان از دیگر نکات مطرح شده توسط دکتر سعید کریمی بود.
معاون درمان دانشگاه با تاکید بر ضرورت آمادگی بیمارستانها برای مقابله با پیک های بعدی کرونا یادآور شد که در این فرصت که آمار بیماری کاهش یافته است باید کارهای غیر کرونایی نیز فعال شود.
دکتر سعید کریمی همچنین فعالیت بیشتر روابط عمومی های بیمارستانها را در راستای اطلاع رسانی اقدامات صورت گرفته ضروری عنوان کرد.
دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست ضمن خداقوت به روسای بیمارستانها از تلاشهای بی نظیر آنان که باراصلی خدمات حوزه درمان را بر دوش می کشند تقدیر کرد.
وی با بیان این که تکلیف همه ما ارایه خدمات مطلوبتر و بهتر به مردم است افزود: شما عزیزان در زمان کرونا علیرغم کمبودها و محدودیتها برای حل مشکلات مردم خدمات بی نظیری انجام دادید که دست مریزاد و خداقوت دارد.
وی با اشاره به کمبودهای منابع برلزوم صرفه جویی تاکید کرد و از حاضران خواست با توجه به محدودیت های موجود به اصلاح اولویتهای کاری خود بپردازند.
آغاز ارزیابی عملکرد کارکنان در آذر، بیمه تکمیلی عمومی کارکنان دانشگاه، لزوم ارتباط با خیرین حوزه سلامت، ضوابط مربوط به تمدید پروانه های بیمارستانی ، مستندات لازم برای مناقصات، توجه به صرفه جویی از دیگر نکات مهم مطرح شده توسط دکتر خدادوست در این نشست بود.
مژگان جزی زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تلاشهای روسای بیمارستان از آنان خواست که پروژه های قابل افتتاح خود را در اسرع وقت به این مدیریت ارسال کنند.
وی با اشاره به این انجام نظرسنجی ۱۰درصد بیماران بستری در بخشهای بیمارستان های تابعه دانشگاه توسط مرکز افکارسنجی به صورت ماهانه، از روسای بیمارستانها خواستار همراهمی مراکز در این شد و افزود: نتایج این نظرسنجی در داشبورد HIM قابل ملاحظه است.
براساس این گزارش روسای مراکز پزشکی ، آموزشی و درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه در این نشست ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند، که نیاز به نیروی متخصص، افزایش فضای فیزیکی، افتتاح بخشهای جدید و بازسازی بخشها با همکاری خیرین، توجه به چالش های بیمارستان ها براساس اقلیم و منطقه بومی آنها، بازنگری تعرفه ها، فتوجه به بهسازی زیرساخت های مراکز برخی از نکات مطرح شده بود.