×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/04/20 - 08:28
  • بازدید : 105
  • تعداد بازدید : 104
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

تعامل مسئول اداره خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه و معاون درمان

چالش ها در حوزه جذب خیرین و ساماندهی فعالیت های حمایتی خیرین در نشستی با حضور معاون درمان و سرپرست خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بررسی شد

تعامل مسئول اداره خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه و معاون درمان

چالش ها در حوزه جذب خیرین و ساماندهی فعالیت های حمایتی خیرین در نشستی با حضور معاون درمان و سرپرست خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بررسی شد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه ضمن قدردانی از حضور موثر خیرین، اظهار داشت: خیرین در همه حال یاریگر مراکز درمانی و بیمارستان ها هستند و در تامین هزینه درمان بیماران، دارو و تجهیزات پزشکی، بازسازی بیمارستان ها و موارد مشابه، همیشه یک تسهیل کننده و حمایت گر موثر بوده اند.

 

معاون درمان دانشگاه، با تاکید بر بهره گیری هدفمند تر از ظرفیت خیرین و موسسات خیریه اظهار داشت: استفاده بهینه از ظرفیت خیرین، نیازمند ساماندهی و مدیریت امکانات و توزیع مناسب است و این امر می تواند منجر به بهره مندی بیشتر مراکز متناسب با نیاز اصلی آنها باشد.

 

وی، توزیع خیرین با توجه به نیاز مراکز درمانی، تعریف شاخص جذب خیرین، اصلاح فرایند ها و نگرش ها، تعریف سیستمی برای تشویق و یا تنبیه را از جمله راهکارهای موثر در بهره گیری بیشتر از ظرفیت خیرین عنوان کرد.

 

معاون درمان دانشگاه یادآور شد: بازسازی تجهیزات  با وجود 4000 تجهیزات اسقاطی در بیمارستان های تابعه توسط خیرین، از جمله نیازمندی های بیمارستان هاست که تاکنون مغفول واقع شده است.

 

وی اظهار داشت: افزایش رضایت خیرین و رابط یا هدایت کننده خیرین در بیمارستان ها منجر به افزایش انگیزه خدمت رسانی در این حوزه می شود لذا توجه و قدرانی بهینه از ایشان حائز اهمیت است و نادیده انگاشتن خدمات افراد در جلب حمایت های مردمی منجر به کاهش همکاری ایشان خواهد شد.

 

دکتر اسدی سرپرست مدیریت خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه نیز اظهار داشت: در حال حاضر 6 بیمارستان دانشگاه دارای خیریه بیمارستانی است، دو بیمارستان با موسسات خیریه دارای تفاهم نامه همکاری است و دیگر بیمارستانها نیازمند ایجاد خیریه بیمارستانی می باشند.

 

سرپرست مدیریت خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه، خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات خیرین به بیمارستان ها نیازمند اعتماد سازی بیشتری هستیم، که این امر حمایت و تلاش مدیران بیمارستانی را می طلبد.

 

وی در خاتمه، خواستار حمایت معاونت درمان برای سوق دادن بیمارستان ها به ایجاد خیریه بیمارستانی جهت رفع نیازمندهای بیمارستانی و افزایش ارائه خدمات خیرین شد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 118684
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست