به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
جلسه رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه مراکز دانشگاهی برگزار شد
جلسه رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه مراکز دانشگاهی و تعدادی از بیمارستان های غیر دانشگاهی تحت پوشش در معاونت درمان برگزار شد
نظام مراقبت مرگ کودکان 59-1 ماهه با هدف كلي كاهش مرگ و مير كودكان از طريق بررسي تاريخچه هر مورد مرگ كودك از زمان بروز اولين علامت خطر تا زمان فوت، تلاش ميكند با شناخت عوامل قابل مداخله در مرگ كودكان، با برنامه ریزی، انجام اقدامات مداخله اي مناسب و ارائه راهکارهای ارتقاء فرایندهای ارائه خدمات در جهت کنترل و پیشگیری از موارد مرگ های مشابه کودکان گامی موثر بردارد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه مراکز دانشگاهی و تعدادی از بیمارستان های غیر دانشگاهی تحت پوشش در معاونت درمان برگزار شد.
این نشست با حضور کارشناسان معاونت بهداشت و درمان، مسئول برنامه نظام مراقبت مرگ و میر اطفال، رابطین مراکز و بیمارستان های دانشگاهی و برخی از بیمارستان های منتخب غیر دانشگاهی در روز یکشنبه و سه شنبه 12 و 13 بهمن ماه تشکیل شد.
توانمندسازی کارکنان در زمینه ارتقاء احیای پیشرفته کودکان، جمع آوري داده هاي مرگ كودكان 1 تا 59 ماه، ثبت کامل و به موقع موارد مرگ کودکان یک تا 59 ماهه از مرگهای بیمارستانی و اطلاع به کارشناس بهداشت، کنترل ثبت و صحت داده های ثبت شده در سامانه و بررسي موارد مرگ كودكان در كميته های بيمارستاني از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
اجرای مداخلات به منظور پیشگیری از مرگهای مشابه در سطح بیمارستان، ارزیابی بخش های اورژانس، اطفال و سایر بخش های خدمت دهنده به اطفال مطابق با چک لیست و پايش و ارزيابي نتايج فعاليت ها، مداخلات توصیه شده در کمیته های مرگ و میر اطفال از دیگر موضوعات مورد بحث بود.
شایان ذکر است نسبت مرگ و میر اطفال زیر 5 سال (U5MR ) یکی از مهترین شاخصهای توسعه پایدار کشورها محسوب میشود.