×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/09/23 - 15:22
  • بازدید : 691
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
بدنبال سومین کمیته هماهنگی معاونت درمان دانشگاه:

راهکارهای مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بررسی شد

معاونت های درمان و امور دانشجویی دانشگاه در قالب یک کمیته و مشارکت هر چه بیشتر اداره مشاوره و سلامت روان معاونت امور دانشجویی و مددکاری اجتماعی معاونت درمان با هدف پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان این دانشگاه اقدامات اساسی در این زمینه را آغاز کردند

راهکارهای مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: معاونت های درمان و دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در قالب یک کمیته و مشارکت هر چه بیشتر اداره مشاوره و سلامت روان معاونت امور دانشجویی و مددکاری اجتماعی معاونت درمان با هدف پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان این دانشگاه اقدامات اساسی در این زمینه را آغاز کردند.

 

بدنبال سومین کمیته هماهنگی مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان در دانشجویان راهکارهای مداخله در رفتارهای خود آسیب رسان در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واحد مددکاری معاونت درمان جهت بهره گیری بیشتر از ظرفیت سازمان های موثر در حوزه اعتیاد نشستی را برگزار کرد.

 

نشست مذکور با حضور نمایندگانی از اداره کل اجتماعی استانداری، معاونت اجتماعی بهزیستی، فرماندهی نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران و سازمان های مردم نهاد فعال در این حوزه، اداره سلامت روان و مشاوره معاونت امور دانشجویی دانشگاه، مدیریت خدمات بیمارستانی در معاونت درمان برگزار شد.

 

دکتر مرضیه نوربخش مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان در ابتدای جلسه ضمن بیان مطالبی پیرامون شرایط فعلی وجود سوء مصرف در بین دانشجویان، لزوم همکاری و درگیر شدن سازمان های موثر و تصمیم ساز در اقدامات حوزه پیشگیری و درمان مصرف مواد مخدر برای کسب نتایج بهتر، خواستار ارائه نظرات و ایده های موثر سایر سازمان ها در این زمینه شد.

 

شهره سادات میرباقری مسئول واحد مددکاری، در این نشست با اشاره به ارجاع رفتارهای خود آسیب رسان دانشجویان به مراکز درمانی و نقش مددکاران اجتماعی در زمینه حمایت اجتماعی-اقتصادی، برقراری ارتباط با خانواده آسیب دیدگان و ایجاد ارتباط با سازمان های مردم نهاد در بهره گیری مناسب تر از امکانات و قابلیت های سیستمی آنها، بر لزوم حضور مددکاران اجتماعی مراکز درمانی در آموزش های مربوط به پیشگیری و درمان تاکید کرد.

 

سپس محمد نوری رئیس اداره سلامت روان و مشاوره امور دانشجویی دانشگاه ضمن بیان مطالبی، تلاش در برگزاری تئاتر دانشجویی، پنل تخصصی و هنرمندان با حضور سازمان های مردم نهاد، بررسی روش های درمانی اعتیاد، برگزاری نمایشگاه عکس و کاریکاتور و ... را از جمله راهکارهای اجرایی در  افزایش انگیزش و حضور پررنگ تر دانشجویان عنوان کرد.

 

در خاتمه با جمع بندی مطالب توسط دکتر محمدباقر رضایی مشاور معاون درمان دانشگاه مقرر شد معاونت ها و سازمان ها با بررسی های بیشتر پیرامون مباحث مطرح شده برای کسب نتیجه بهتر و موثرتر برای دانشجویان در جلسه آتی برنامه نهایی خود را اعلام کنند.

 

 همچنین مقرر شد با تشکیل یک گروه کارشناسی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، راهکارها و نقطه نظرات کاربردی با تامل بیشتر با موسسات درگیر در حوزه اعتیاد زمان هماهنگ و اجرایی شود.

 

همچنین به منظور پیشگیری از مصرف مواد مخدر همایش هایی در حوزه اعتیاد با محور « حمایت های روانی –اجتماعی از دانشجویان » در سطح دانشگاه برگزار شود.

 

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 86270
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست