×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/07/19 - 13:48
  • بازدید : 125
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اداره طب ایرانی معاونت درمان دانشگاه برگزار کرد:

هم اندیشی متخصصان طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتقاء سطح خدمات مراکز درمانی

اداره طب ایرانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف ارتقاء سطح خدمات طب سنتی ایرانی قابل ارائه در مراکز درمانی تابعه دانشگاه، نشست هم اندیشی با حضور متخصصان این حوزه برگزار کرد

هم اندیشی متخصصان طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتقاء سطح خدمات مراکز درمانی

اداره طب ایرانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف ارتقاء سطح خدمات طب سنتی ایرانی قابل ارائه در مراکز درمانی تابعه دانشگاه، نشست هم اندیشی با حضور متخصصان این حوزه برگزار کرد.

 

دکتر سیده وجیهه میر ابوطالبی کارشناس اداره طب ایرانی معاونت درمان در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: معاونت درمان دانشگاه با راه اندازی اداره طب سنتی از سال 97 فعالیت خود را بصورت رسمی در حوزه طب ایرانی آغاز کرد؛ و امروز با فعالیت درمانگاه طب ایرانی در 8 بیمارستان، بالاترین سطح خدمات را به هموطنان عزیز ارائه می کند.

 

دکتر میر ابوطالبی افزود: درمانگاه های طب ایرانی با حضور متخصصین این رشته در بیمارستان های مسیح دانشوری، امام حسین (ع)، کودکان مفید، گلستان، بقیه اله (عج)، خانواده، چمران و الغدیر فعال و در حال ارائه خدمت هستند.

 

وی با اشاره به فعالیت افراد غیرعلمی در زمینه طب سنتی ایرانی و استقبال گسترده مردم از طب سنتی، خاطرنشان کرد: مردم باید در ابتدا نسبت به طب سنتی ایرانی دانشگاهی آشنایی پیدا کنند؛ و این مهم زمانی محقق می شود که همکاری و تعامل در بین متخصصین طب ایرانی دانشگاهی و طب کلاسیک بصورت هدفمند برنامه ریزی و در دستور کار مدیر گروه های علوم پزشکی قرار بگیرد.

 

کارشناس اداره طب ایرانی معاونت درمان، با تاکید بر تشکیل جلسات آموزشی در بیمارستان ها ما بین پزشکان متخصص طب ایرانی و کلاسیک، از آن بعنوان یک عامل و راهکار اساسی در هم افزایی و فرهنگ سازی صحیح در بهره گیری از طب ایرانی یاد کرد.

 

دکتر لیلا عظیمی مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان نیز در این نشست ضمن قدردانی از زحمات متخصصین طب ایرانی در راه اندازی بخش طب ایرانی در هشت بیمارستان مذکور، اظهار داشت: آموزش از مهمترین راهکارها در فرهنگ سازی رفتارهای درست در یک اجتماع است؛ و علاوه بر دوره ها، جلسات و تعاملات موثر در این مسیر، تهیه کلیپ های آموزشی کوتاه مدت برای کارکنان و بیماران را یکی از اولویت های کاری عنوان کرد.

 

مدیر خدمات بیمارستانی ضمن تاکید بر ارسال گزارش های سه ماهه به این معاونت، یادآور شد: برگزاری جلسات آموزشی تدابیر حفظ سلامتی، برگزاری جلسات آموزشی مشترک بین بیمارستانی و برگزاری نشست های تخصصی میان پزشکان متخصص طب ایرانی و کلاسیک را از جمله فعالیت های مهم واحدهای طب ایرانی مستقر در بیمارستان ها برشمرد.

 

گفتنی است نشست مذکور با حضور متخصصین هشت بیمارستان معین طب ایرانی تشکیل شد؛ که راهکارهای مطرح شده پس از بررسی در قالب یک مصوبه لازم الاجرا تهیه و برای مدیران بیمارستانی ابلاغ می شود.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 108893
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست