• تاریخ انتشار : 1402/07/09 - 09:12

رشد 250 درصدی مشارکت در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری

رییس ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران گفت: با به کارگیری 24 صندوق ثابت و 20 صندوق سیار در حوزه انتخابیه شهر تهران و 9 صندوق ثابت و سیار در شهرستان‌های اسلامشهر، شهریار و شهر ری، مشارکت گروه پرستاری در دور ششم انتخابات نسبت به دور قبل 250 درصد رشد داشته است

رشد 250 درصدی مشارکت در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری

رییس ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران گفت: با به کارگیری ۲۴ صندوق ثابت و ۲۰ صندوق سیار در حوزه انتخابیه شهر تهران و ۹ صندوق ثابت و سیار در شهرستان‌ های اسلامشهر، شهریار و شهر ری، مشارکت گروه پرستاری در دور ششم انتخابات نسبت به دور قبل ۲۵۰ درصد رشد داشته است.

دکتر علیرضا زالی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران که جمعه هفتم مهرماه برگزار شد، اظهار کرد: در ششمین دوره انتخابات، پراکندگی، کمیت و همچنین زمانبندی و نظم صندوق‌ های اخذ رای به گونه‌ایبرنامه ریزی شد که مشارکت کادر پرستاری عضو سازمان نظام پرستاری به حداکثر برسد.

وی یادآور شد: کلیه بیمارستان‌های استان تهران در این دوره تحت پوشش صندوق اخذ رای ثابت یا سیار قرار گرفتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با مقایسه تعداد رای‌ های ماخوذه صندوق‌ در پنجمین و ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری توضیح داد: سال ۹۸ در تهران ۱۶۵۵ رای و در سال ۱۴۰۲.۴هزار و ۱۳۸ رای، سال ۹۸ در شهریار ۱۹۰ رای و امسال ۱۶۷ رای، در اسلامشهر سال ۹۸.۵۷ رای و در سال ۱۴۰۲.۸۲ رای اخذ شد.

دکتر زالی با مقایسه پنجمین و ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران از نظر تعداد نامزدهای هیات مدیره‌ ها، گفت: در شهرستان تهران در پنجمین دوره ۵۶ نفر و در دور ششم ۹۶ نفر داوطلب شدند که این آمار رشد ۷۱ درصدی را نشان می‌ دهد.

رییس ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران به ارایه جزئیاتی درباره تعداد صندوق‌ های ثابت و سیار اخذ رای در دور پنجم و ششم انتخابات پرداخت و گفت: تعداد صندوق‌ های ثابت در دور ششم ۵۰ درصد و صندوق‌ های سیار ۶۶ درصد نسبت به دور پنجم افزایش یافته است.

• گروه خبری : انتخابات نظام پرستاری