• تاریخ انتشار : 1402/05/09 - 13:43
مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:

ثبت نام داوطلبان عضویت در ششمین دوره انتخابات هیات مدیره های سازمان نظام پرستاری آغاز شد

ثبت نام داوطلبان عضویت در ششمین دوره انتخابات هیات مدیره های سازمان نظام پرستاری از روز سه شنبه 10 مردادماه 1402 آغاز شد و تا روز پنجشنبه 19 مرداد ماه ادامه دارد

ثبت نام داوطلبان عضویت در ششمین دوره انتخابات شورایعالی سازمان نظام پرستاری آغاز شد

ثبت نام داوطلبان عضویت در ششمین دوره انتخابات هیات مدیره‌های سازمان نظام پرستاری از روز سه شنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۲ آغاز شد و تا روز پنجشنبه ۱۹ مرداد ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، بنا به اعلام ستاد اجرایی ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران در سال جاری، ثبت نام متقاضیان واجد شرایط از ۱۰ مردادماه آغاز شده و تا ۱۹ مردادماه ادامه خواهد یافت.

در اطلاعیه ستاد انتخابات نظام پرستاری آمده است: « به اطلاع کلیه مشمولان ماده ۱۶ (شامل پرستاران، کارشناسان هوشبری و اتاق عمل، بهیار) می‌رساند، متقاضیان واجد شرایط ثبت ‌ نام در هیات مدیره سازمان نظام پرستاری می‌ توانند در ایام  مذکور (به مدت ۱۰ روز) با در دست داشتن مدارک زیر به هیات اجرایی ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری واقع در تقاطع خیابان جمهوری و حافظ، ساختمان قدیم وزارت بهداشت، طبقه ۶، مدیریت پرستاری دانشگاه مراجعه کنند. »

بر اساس این اطلاعیه  ثبت نام داوطلبان در پنج حوزه ورامین، شهریار، پاکدشت، ری و اسلامشهر نیز در هیات‌های اجرایی حوزه‌های مذکور انجام خواهد شد.

شرایط انتخاب شوندگان ششمین دوره انتخابات هیات مدیره‌های سازمان نظام پرستاری:

1.  عضویت در سازمان نظام پرستاری به صورت معتبر و به تاریخ روز و با ارائه کارت عضویت در سازمان که در کل کشور یکنواخت و دارای شماره نظام پرستاری و صادره از سازمان مرکزی می‌باشد.
  2.  عدم سابقه محکومیت که منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی باشد.
  3.  عدم سابقه محکومیت از هیات‌ های رسیدگی به تخلفات سازمان نظام پرستاری که منجر به محرومیت از عضویت در سازمان نظام پرستاری باشد.
  4.  عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقی و مالی
  5.  التزام عملی به اسلام و پایبندی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  6.  عدم عضویت در هیئت‌های نظارت و اجرایی
  7.  داشتن حداقل سه سال سابقه سکونت یا اشتغال در حوزه انتخابیه

تبصره: اقلیت‌ های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که تابع احکام دین اعتقادی خود می‌ باشند، مشروط به اینکه تجاهر به نقض احکام اسلامی را ننمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

• تصویر شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)
  • شش قطعه عکس 3*4
  • تصویر کارت عضویت معتبر و تاریخ دار سازمان نظام پرستاری کشور
  • تکمیل فرم ثبت نام داوطلبین
  • گواهی مبنی بر سه سال سابقه سکونت یا اشتغال در حوزه انتخابیه به تائید سازمان نظام پرستاری شهرستان مربوطه (در شهرستان‌هاییکه تاکنون نظام پرستاری نداشته‌اندبه تائید شبکه بهداشت و درمان شهرستان تابعه)

شایان ذکر است جهت اطلاع از بخشنامه ها، دستورالعمل‌ها و اطلاعیه‌های مرتبط با ششمین انتخابات نظام پرستاری می‌توانید بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

• گروه خبری : انتخابات نظام پرستاری